31 Ocak 2010 Pazar

Avustralya Açık 2010

Avustralya Açık 2010 bayanlar şampiyonu Serena Williams

-------------------------------------------------------------------------

Avustralya Açık 2010 erkekler şampiyonu Roger Federer

29 Ocak 2010 Cuma

Galatasaray'ın TSL 11'i

Football Fans Know Better

Galatasaray'ın şuanki TSL 11'i.Baros ve Kewell sakat, Dos Santos yeni gelmiş, Sarp yedek kalabilir ama Mehmet Topal'dan zaman zaman formayı alıcaktır. Dos Santos avrupa liginde ilerideki yerini alıcaktır. Kewell ve Baros'un düzelmesi ile birlikte forma yarışı hat safhaya çıkar.

Cüce Arshavin

7 cücelerden Arshavin =)

28 Ocak 2010 Perşembe

Güle Güle Nonda

Galatasaray'ın resmi sitesinden yapılan açıklama: ''Shabani Christophe Nonda'ya kulübümüze yaptığı hizmetler için teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz''.

Neill, Jo ve Dos Santos'un takıma katılmasından sonra merakla beklenen kimin gönderileceği sorusu bugün Galatasaray resmi sitesinden yapılan açıklama ile cevabını buldu.

Kewell mı, Nonda mı, Leo Franco mu derken torbadan Nonda'nın ismi çıktı. Kim ne derse desin Nonda ilk günkü Nonda değil. İlk sezonunda oynadığı futboldan çok uzak, bilhassa çok isteksiz. Önceden topu alıp ceza sahasına yaptığı driplinglerin yüzde 1 ini göremez olduk, sadece 6 pastan gol atan, kafasına veya ayağına gelince topa hamle yapan, topa koşma isteği kalmamış bi oyuncu vardı karşımızda. Belki tek forvet oynamak ona göre değil, belki oyun anlayışımız böyleydi ama ortasahaya gelip duvar paslarında yardımcı oyuncu olarak yer alması birçoğumuzun dikkatini çekmiştir. Nonda bu sezon tam anlamıyla bu aralar ''striker'' diye tabir edilen oyuncu olmadı, orta saha oyuncu gibi çalıştı. Fazlada üstüne gitmeye gerek yok :) Galatasaray'da olduğu süre içerisinde efendi kişiliği, profesyonel ve sakin tavırları ile dikkat çekti, hepte öyle hatırlanıcaktır. Hoşçakal Nonda.

27 Ocak 2010 Çarşamba

Giovani Dos Santos Galatasaray'da

Giovani Dos Santos resmen Galatasaray'da. Sezon sonuna kadar kiralık ve satın alma opsiyonu sarı kırmızı ekipte . Günlerdir konuşulan bi haberdi, zaten Haldun Üstünel'in Jo transferinden sonra Türküye'ye dönmemesi yeni transferin habercisi gibiydi. Meksikalı sezon arası adadan gelen 3.cü oyuncu oldu. Hayırlı olsun diyelim. Şuanki asıl konu kimin takımdan ayrılacağı...

25 Ocak 2010 Pazartesi

Tayland'a Yolculuk


Kariyerine 90ların sonunda Bayern Münih'te başlayan Berkant Göktan'ın son durağı Tayland'ın Muangthong United takımı olmuş. Zirveden dibe vurmak böyle bişi olsa gerek. 2001'de 17 yaşında geleceğin yıldızı olarak Galatasaray'a gelmişti, yeni Emre yeni Hagi olucak denilen isimdi. Ardından Beşiktaş'ta denemişti şansını fakat orda tutunamayıp tekrar Almanya'ya dönmüştü. Şimdi ise yolu çok uzaklara düşmüş. Belkide ona o yaşta o kadar yükü bindirenlerin yüzünden bu durumlara geldi. Genç futbolcuların herzaman doğru yönlendirilmesi gerekir, kısa vade de yakalanabilcek başarı ve şöhretin sonu pek çok zaman iyi olmuyor. Berkant'a uzaklarda başarılar dileyelim ve umarım tekrar ülkemizde görürüz, yaşı daha 29. Yazımızı Kicker'e vermiş olduğu demeçle bitirelim.

Berkant Göktan: ''Hayatımı yeniden başlatmak gerektiğini anlamıştım. Birçok kişiyi hayal kırıklığına uğrattım ve yeni bir başlangıç Almanya'da zor olurdu''.

22 Ocak 2010 Cuma

Sweden Boca Juniors

Boca Juniors'un 2010 sezonu forması. İsveç milli takımının benzeri, iskandinav tarzı olmuş. Bu formayla özellikle Riquelme'yi izlemek ayrı zevkli olur.

21 Ocak 2010 Perşembe

Jo Galatasaray'da


Lucas Neill'dan sonra Jo'da Galatasaray'da, sezon sonuna kadar kiralamışız. Haldun baba büyüklüğünü gösterdi yine. Avrupa Liginde oynayamıycak olması kötü haber fakat Baros'un mart ayına kadar olmamasından dolayı ve yurtiçi piyasanın bu kadar yüksek olduğu bi dönemde Jo gibi bi oyuncuyu kiralamak gayet mantıklı geldi.

18 Ocak 2010 Pazartesi

Tek Rakibim THY

THY ve Barca arasındaki sponsorluk anlaşması bugün imzalanmış. Barca'nın yıldızları 3 yıl boyunca THY yolları ile uçucak.

Barca'nın yeni 9 numarası THY =) İbra yedek kalır bu transferden sonra.

Euroleague Top 16


E GRUBUF GRUBU
G GRUBU
H GRUBU
Barcelona
Real Madrid
CSKA Moskova
Olympiakos
Panathinaikos
Montepaschi
Malaga
Caja Laboral
Partizan
Maccabi
Zalgiris
Khimki
Maroussi
Efes Pilsen
Prokom
Cibona

Efes Pilsen için kötü bi kura olmuş bana göre; ikinci torbadan Siena'nın, üçüncü torbadan Tel Aviv'in gelmesi şanssızlık. Fakat ben Siena'nın ardından ikinci olarak çıkabileceğimizi düşünüyorum, en azından öyle umut ediyorum. Diğer gruplarda çıkıcak takımlar belli gibi; E grubundan Barca ve Pana, G grubundan CSKA ve Malaga, H grubundan ; Olimpiyakos ve Caja..

13 Ocak 2010 Çarşamba

Lucas Neill Galatasaray'da


Galatasaray'ın uzun süredir kadrosuna katmak için uğraş verdiği Everton'un defans oyuncusu Lucas Neill ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Hayırlı olsun, aksayan Galatasaray defansı için harika transfer bence.

8 Ocak 2010 Cuma

Rüya Final

2 Ocak 2010 Cumartesi

Bonus Kafa

Bu ne hal Michael Beasley ?